Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، رضا کرمی محمدی در پاسخ به پرسشی درباره آخرین وضعیت احداث مخازن آب اضطراری، گفت: تا پایان سال ۹۸ آبفا ملزم به احداث ۳۰ مخزن و تا پایان سال ۹۹، ۷۲ مخزن بود که به این عدد نرسید و معوقات زیادی دارد.

او افزود: ۱۲۰ نقطه برای احداث این مخازن در نظر گرفته شد اما با ۷۲ نقطه موافقت شد که تعدادی از آن‌ها در محل‌های استقرار اضطراری است که با هماهنگی هلال احمر در اختیار آبفا قرار داده خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کرمی محمدی تاکید کرد: از ۷۲ نقطه تعیین‌شده، ۵۵ نقطه اولویت اول و ۱۷ نقطه اولویت دوم شناخته شدند.

رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با بیان اینکه تاکنون ۹ مخزن آب اضطراری نصب شده است، درباره یکی از علل تاخیر در ساخت مخازن گفت: ظاهرا شرکت آب و فاضلاب با پیمانکاران مربوطه مشکل پیدا کرده‌اند.

او ادامه داد: دومین دلیل هم این است که هر قطعه از این مخازن در یک نقطه کشور تامین می‌شود، یکی قم، دیگری زنجان و بوشهر. به اضافه اینکه برخی قطعات از خارج از کشور وارد می‌شود و به دلیل تحریم‌ها و گران شدن نرخ دلار، در این حوزه هم مشکلاتی ایجاد شد.

کرمی محمدی همچنین در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه سنسورهای هشدار سریع زلزله باید به چه عددی برسند که در اعلام وقوع زلزله موثر عمل کنند، گفت: در کالیفرنیا ۱۶۷۵ ایستگاه هشدار سریع زلزله احداث شده و هنوز هم برای صحت بیشتر اطلاعات در حال نصب ایستگاه هستند.

رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران تاکید کرد: پس برای صحت اطلاعات باید تعداد ایستگاه‌ها زیاد باشد. ما در ابتدای راه ایجاد سامانه هستیم و اقدامی که در شهرداری تهران انجام شد، پوشش دادن گسل‌های اطراف تهران با نصب سنسورها است و البته تا رسیدن به نقطه مطلوب به زمان و هزینه زیادی نیاز داریم.

او تاکید کرد: اگر تعداد سنسورها به ۲۰۰ عدد برسد از نظر دقت، به شرایط خوبی خواهیم رسید اما برای رسیدن به سطح بالای صحت و دقت هشدارها به سال‌ها کار پیوسته نیاز داریم. کشورهای پیشرو در این زمینه مثل ژاپن حدود ۲۰ سال است که شروع کرده‌اند.

کرمی محمدی همچنین در پاسخ به این پرسش که بعد از دریافت هشدار از این سنسورها به شهروندان نیز اطلاع داده می‌شود یا نه، گفت: فقط ژاپن بعد از دریافت اطلاعات از این سنسورها اطلاع‌رسانی عمومی می‌کند، سایر کشورها از این تکنولوژِی برای قطع کردن انرژی در مجاری آب، گاز و برق و اقدامات متناسب در سایر تاسیسات استفاده می‌کنند. همچنین اعلام هشدار می‌تواند به داوطلبین ثبت شده ارسال شود.

رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران تاکید کرد: باید تمام سازمان‌ها و شرکت‌هایی که تاسیساتی مهم و حیاتی بویژه در زمان بحران دارند به این سامانه متصل شوند. برای مثال به منظور اتصال سیستم شرکت گاز به سامانه هشدار سریع زلزله باید سیگنالی که سازمان مدیریت بحران جهت هشدار ارسال می‌کند در نقطه‌ای قرار بگیرد که شرکت گاز بتواند این سیگنال را دریافت کرده و بر اساس اطلاعاتی که سیگنال ارائه می‌کند اقدامات خود را تعریف کند؛ زیرا هر سازمان تخصصی می‌داند هنگام وقوع زلزله باید چه مجموعه اقداماتی در قسمت‌ها و بخش‌های بهره‌برداری خود انجام دهد.

او ادامه داد: تا کنون شرکت گاز تعداد ۱۵۰ شیر اتوماتیک برقی که امکان قطع سریع گاز هنگام وقوع زلزله را دارند نصب کرده است.

کد خبر 570881 برچسب‌ها مدیریت بحران تهران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: مدیریت بحران تهران سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران کرمی محمدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۷۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران

به گزارش «تابناک» به نقل ازخبرگزاری صدا و سیما  مدیرکل مدیریت بحران استان تهران از صدور هشدار زرد هواشناسی مبنی بر فعالیت سامانه بارشی به همراه ناپایداری‌های محلی خبر داد و گفت: طبق پیش بینی سازمان هواشناسی از روز پنج‌شنبه ۱۳ اردیبهشت تا پایان روز شنبه ۱۵ اردیبهشت به ویژه در ارتفاعات استان تهران احتمال رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید و در برخی نقاط مستعد گرد و خاک و وقوع تگرگ به‌ویژه در ساعات بعد از ظهر و شب وجود دارد.

حامد یزدی مهر به همه شهروندان به ویژه ساکنان ارتفاعات استان تهران توصیه کرد به هنگام فعالیت سامانه بارشی از تردد غیرضروری در جاده‌ها، صعود به ارتفاعات، کار درمناطق مرتفع و اسکان درحاشیه رود‌ها و مسیل‌ها خوداری کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران همچنین بر استحکام بخشی سازه‌های موقت، سبک و ناپایدار تاکید کرد و از شهروندان خواست از قرار گرفتن در لبه پشت‌بام و مجاور سازه‌های موقت و ساختمان‌های نیمه‌کاره خودداری کنند.

حامد یزدی مهر به کشاورزان نیز توصیه کرد برای نگهداری از نهال‌ها، درختان آسیب‌پذیر و محصولات باغی و زراعی تمهیدات لازم را بیاندیشند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران بر ضرورت خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و اطمینان از لایروبی کانال‌ها و آب‌رو‌ها نیز تاکید کرد.

دیگر خبرها

  • هشدار فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • هشدار درباره فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • هشدار مدیریت بحران استان تهران درمورد فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات
  • هشدار مدیریت بحران مبنی بر فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • تداوم فعالیت سامانه بارشی تا نیمه اردیبهشت
  • هشدار مدیریت بحران مبنی بر فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران 
  • هشدار مهم هواشناسی برای ۴ استان/ آماده‌باش مدیریت بحران
  • هشدار؛ احتمال وقوع سیلاب در این نقاط
  • هشدار مهم؛ احتمال وقوع سیلاب در این نقاط
  • آماده باش مدیریت بحران در پی هشدار هواشناسی