Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-02@19:42:30 GMT

تهران در برابر زلزله، ۲۰درصد آمادگی دارد

تاریخ انتشار: ۶ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۶۲۴۸۶

صراط: اسماعیل نجار درباره مدیریت اذهان عمومی پس از وقوع سانحه و حوادث اظهار داشت: مهمترین موضوع در مدیریت بحران، ایجاد آرامش در بین اذهان عمومی است چراکه جامعه بعد از وقوع سانحه و حادثه‌ای مشوش می‌شود و موضوع بازتوانی اهمیت بسیار زیادی دارد.

به گزارش ایلنا، وی ادامه داد: امروز پس از ۱۷ سال که به بم می‌رویم هنوز می‌بینیم بازماندگان و کسانی که خانواده خود را در زلزله از دست داده‌اند از نظر روانی بسیار شکننده هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نجار افزود: در بحث آبگرفتگی اهواز بسیاری منتقد بودند که چرا رئیس سازمان مدیریت بحران در اهواز حضور ندارد، اما شاهد آن بودیم که گروه‌هایی از دستگاه قضا، اجرایی و نمایندگان مجلس به این استان سفر داشتند. وقتی سطح حادثه را این افراد مشخص می‌کنند و این تعداد مسئول به بازرسی می‌روند در این موارد کار باید به فرماندار و استاندار سپرده شود و آن‌ها مسئول هستند.

رئیس سازمان مدیریت بحران در پاسخ به سوال ایلنا مبنی بر سامانه هشدار سریع زلزله که استاندارد ان ۷۰ ثانیه است، اما در ایران ۲۵ ثانیه اعلام شده و اخیرا شهرداری اعلام کرده که از لحاظ قانونی امکان اعلام هشدار سریع را ندارد، گفت: هشدار سریع قبل از وقوع زلزله بین ۲۵ تا ۷۰ ثانیه است، اما موضوع مهم بحث محل وقوع زلزله تا محلی است که باید در آن اطلاع‌رسانی صورت بگیرد و موضوع مهم این نکته است.

نجار افزود: وقتی گسل مشا فعال می‌شود باید بتوانیم در تهران هشدار سریع را اعلام کنیم تا گاز و آب قطع شود تا اقدامات ایمنی مورد نیاز در این چند ثانیه را انجام دهیم.

وی تاکید کرد: تجربه به ما می‌گوید پیش‌لرزه و پس‌لرزه بسیار اهمیت دارد به طوری که هم در زلزله ورزقان، هم در زلزله کرمانشاه و هم در زلزله بم پیش‌لرزه داشتیم و این خود هشداری به مردم بود.

رئیس سازمان مدیریت بحران با بیان اینکه از این پیش‌لرزه‌ها برای ارائه هشدار استفاده می‌کنیم و این علامت‌ها بسیار به ما کمک می‌کند، بیان داشت: این موضوع، علمی نیست و هنوز به لحاظ علمی ثابت نشده است، اما تجربه به ما می‌گوید با پیش‌لرزه و پس‌لرزه می‌تواند زلزله اصلی را شناسایی کرد.

نجار ادامه داد: در زلزله ۵.۲ ریشتری تهران بسیار نگران بودیم و این نگرانی تا اینکه پس‌لرزه‌ها اتفاق افتادند و پس از وقوع چند پس‌لرزه مطمئن شدیم که زلزله اصلی همان زمین‌لرزه ۵.۲ ریشتری بوده و از آن به بعد اطلاع‌رسانی دقیق‌تری را انجام دادیم.

وی درباره آمادگی شهر تهران برای وقوع زلزله تاکید کرد: اقدامات بسیار زیادی برای افزایش آمادگی شهر تهران برای زلزله انجام شده و در حال انجام است، اما با تمام همراهی‌ها بعید می‌دانم که تهران بیش از ۲۰ درصد آمادگی برای وقوع زلزله را داشته باشد.

رئیس سازمان مدیریت بحران با تاکید بر رفتار مردم پس از وقوع زلزله گفت: در زلزله ملارد، رفتار مردم بسیار نامناسب بود و دیدیم که پس از وقوع زلزله همه در پمپ بنزین‌ها صف کشیدند و وارد خیابان‌ها شدند که آلودگی شهر تهران را بسیار افزایش داد.

نجار با بیان اینکه رفتار درست این است که مردم در مرحله اول در نقطه مناسبی جایگیری داشته باشند و توصیه جدی ما این است که طبقه همکف به صورت کامل تخلیه شود.

وی ادامه داد:، اما در زلزله فیروزکوه رفتار مردم بسیار بهتر بود و از رسانه‌ها تقاضا داشتیم در معرفی و شناسایی مخاطرات به ما کمک کنند و به صورت مستمر این مخاطرات را به مردم بشناسانند. هر چقدر مردم از عواقب آگاهی بالاتری داشته باشند، رفتار بهتری خواهند داشت.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: اسماعیل نجار تهران زلزله مدیریت بحران وقوع زلزله صراط رئیس سازمان مدیریت بحران وقوع زلزله هشدار سریع پس از وقوع پیش لرزه پس لرزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۶۲۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی برای مدیریت بارندگی در اهواز

معاون خدمات شهری شهرداری اهواز از آمادگی برای مدیریت بارندگی و رفع ماندآب احتمالی در شهر در روزهای آینده خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، علی شمسی با اشاره به آمادگی برای مدیریت بارندگی‌های پیش‌رو، اظهار داشت: پس از بارندگی‌های ابتدای فروردین‌ماه و ماندآبی که در شهر رخ داد، بررسی‌های میدانی در هشت منطقه آغاز و لایروبی‌های مورد نیاز انجام شد. لوله‌گذاری در خطوطی که نشست کرده بودند نیز انجام شده است.

وی با بیان اینکه بر اساس پیش‌بینی‌ها بارندگی از چهارشنبه شب و بامداد پنجشنبه آغاز می‌شود و تا روز شنبه ادامه دارد گفت: با توجه به ماهیت بارندگی‌ها در فصل بهار هنوز پیش‌بینی نشده است در نهایت در این چند روز چند میلیمتر بارندگی در اهواز خواهیم داشت. بنابراین آمادگی صددرصدی داریم تا در سریعترین زمان ممکن ماندآبی که در شهر ایجاد می‌شود، رفع شود.

معاون خدمات شهری شهرداری اهواز گفت: در هر بارندگی، مساله یکی از محلات خود را نشان داده است و تلاش شده مشکلاتی که احصاء شده‌اند، رفع شوند.

وی با اشاره به اینکه تمام ماشین‌آلات و تجهیزات شهرداری اهواز آماده هستند و 50 تانکر مکنده هم اجاره کرده‌ایم گفت:ماشین‌آلات دستگاه‌های دیگر مانند نفت، فولاد و نیشکر نیز آماده هستند تا در صورت وقوع بارندگی بیش از حد نرمال با استفاده از همه ظرفیت استان خوزستان، در کمترین زمان ماندآب از شهر اهواز  خارج شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زلزله این استان را لرزاند
  • آمادگی برای مدیریت بارندگی در اهواز
  • زلزله چهار وهفت دهم ریشتری درفاریاب
  • زمین لرزه ۴.۷ ریشتری در فاریاب استان کرمان
  • وقوع زمین لرزه ای به قدرت ۴.۶ ریشتر در سیرچ کرمان
  • وقوع زلزله در سیرج / کرمان لرزید
  • ارزیابی مناطق متاثر از زمین لرزه سیرچ/ خسارتی گزارش نشد
  • جزییات زلزله ۴.۶ ریشتری در کرمان
  • پس لرزه قرارداد ۲ میلیارد یورویی زاکانی با چینی‌ها | هرکس فکر می‌کند باید چپاول کند؟
  • پس لرزه قرارداد پنهانی و ۲ میلیارد یورویی زاکانی با چین /علیرضا بیگی: هیچ ترسی وجود ندارد و هرکسی هرجا ایستاده فکر می‌کند باید چپاول کند