Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام محمد آقامیری عضو شورای شهر تهران در صحن امروز شورای شهر پس از استماع گزارش رضا کرمی‌محمدی مدیرکل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران اظهار داشت: 50 درصد بیمارستان‌های تهران بیش از 60 سال سن دارند که حتما باید نوسازی آنها در دستور کار قرار گیرد البته مشکل این موضوعات همیشه بودجه نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه  ساختمان‌های بالای 40 سال در خیابان‌های انقلاب و شریعتی زیاد است،‌گفت: هیچ وقت سازمان مدیریت بحران تاریخ انقضای این ساختمان‌ها را اعلام نکرده تا تخریب شوند و از آنجایی که زمین‌لرزه پایتخت را تهدید می‌کند باید اقدامات لازم در این راستا صورت گیرد.

عضو شورای شهر تهران درباره وقوع زمین‌لرزه‌های گذشته گفت:‌از سال 2006 تا 2018، 1105 زمین‌لرزه به بزرگی 5.2 ریشتر به وقوع پیوسته است که حدود 99 زمین‌لرزه در سال می‌شود.

وی گفت:‌از سال 743 میلادی تا 2018 نیز 15 زمین‌لرزه 6 ریشتری در شعاع 150 کیلومتری تهران داشته‌ایم که در واقع هر 85 سال یک زمین‌لرزه بالای 6 ریشتر بوده است لذا تقریبا در سال 2090 احتمال وقوع زمین‌لرزه 6 ریشتری است.

عضو شورای شهر تهران گفت:‌همچنین اگر زمین‌لرزه‌های بالای 5.7 ریشتر را در نظر بگیریم دوره بازگشت آن 159 سال می‌شود و از این زمان حتی 30 سال هم گذشته و به نوعی در وقت اضافه هستیم و باید فکری به حال ساختمان‌های قدیمی و بافت فرسوده در پایتخت باشیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: حجت الاسلام آقامیری عضو شورای شهر تهران ساختمان های ناایمن شورای شهر شهر تهران زمین لرزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۷۳۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت عجیب در پایتخت؛ شکل‌گیری محل جدید برای کاسبی مردم! +تصویر

زمین‌های زیر پل‌های تهران، به محل جدید یکسری از کسب و کارهای صنفی تبدیل شده است.

دنیای اقتصاد در گزارشی نوشت: زمین‌های زیر پل‌های تهران، به محل جدید یکسری از کسب و کارهای صنفی تبدیل شده است. از راه‌اندازی کارواش تا صافکاری و نقاشی، از قفل‌سازی و تعمیر شیشه تا بهره‌برداری در قالب پارکینگ خودرو. اراضی پایین پل‌های تهران، زمین‌های شهر محسوب می‌شود و مالک آن یه بهتر است گفته شود «نگهبان این اراضی»، شهرداری تهران است.

حال اگر استفاده تجاری از زیرپل‌های تهران، با اجازه شهرداری است، «درآمد روزانه بودجه شهرداری از این محل» در کدام یک از ردیف‌های مصوب بودجه تهران قید می‌شود؟

اگر هم کاسبی زیرپل، بدون هماهنگی با مدیران شهر بوده، در این صورت این «حیات خلوت» موجود در پایتخت چطور شکل گرفته است که شهرداری به محض «بدهی یک مغازه به شهرداری»، با بلوک سیمانی جلوی کسب و کار او را می‌گیرد اما اینجا در روز روشن، تجارت با اراضی شهر بدون پرداخت «حق شهر» برقرار است؟ عکس از بزرگراه یادگار امام گرفته شده است.

دیگر خبرها

  • زلزله این استان را لرزاند
  • زلزله چهار وهفت دهم ریشتری درفاریاب
  • زمین لرزه ۴.۷ ریشتری در فاریاب استان کرمان
  • وقوع زمین لرزه ای به قدرت ۴.۶ ریشتر در سیرچ کرمان
  • وقوع زلزله در سیرج / کرمان لرزید
  • ارزیابی مناطق متاثر از زمین لرزه سیرچ/ خسارتی گزارش نشد
  • جزییات زلزله ۴.۶ ریشتری در کرمان
  • پس لرزه قرارداد ۲ میلیارد یورویی زاکانی با چینی‌ها | هرکس فکر می‌کند باید چپاول کند؟
  • وضعیت عجیب در پایتخت؛ شکل‌گیری محل جدید برای کاسبی مردم! +تصویر
  • هشدار درباره وضعیت پرسپولیس و استقلال